Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses 888starz

• Author
    fiery_tbEr
    Participant
    Public

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://burkinahealthfoundation.org/fieri-play-przeglad-i-opcje-kasyn-oraz-zakladow-online]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.

Viewing 136 post (of 136 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.