Gram tu od zeszlej jesieni, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://parafiaopatrznosci.pl/888-starz-bonus-pelny-przeglad-i-praktyczny-przewodnik]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, jest tez apka na Androida.
Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.