Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses 888starz

• Author
    fiery_qpEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 150 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://faysekhan.com/metody-platnosci-w-firespin-przeglad-i-porady]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.

Viewing 136 post (of 136 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.