Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets 888starz apk

• Author
    888starz_pwMi
    Participant
    Public

Obstawiam u nich od zeszlej zimy, przewaznie automaty i troche live, wiec moge cos napisac. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt dominuje — klasyki typu Gates of Olympus miele najczesciej, a ja i tak wracam do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Live to Evolution, czyli standard. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time, Lightning Roulette sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Minus — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Startowy bonus w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Wager to x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Biezace oferty zobaczysz pod [url=https://adeel.letsparleyconsulting.com/888starz-no-deposit-bonus-przewodnik-po-bezpieczenstwie]888starz apk mod[/url] jesli komus sie chce grzebac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Kasa z wyplat sa ok, bez dramatow. Skrill wchodzi mi tego samego dnia, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Bitcoin schodzi najszybciej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Support w 888starz odpowiada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.

Glownie klikam z komorki — mobilka chodzi bez zarzutu, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, to prosta droga do utraty konta, tylko oficjalna wersja. Dzialaja na licencji Curacao — wiadomo, nie polska, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.