-
AuthorPosts
-
September 9, 2026 at 10:18 am #272328
888starz_pwMi
ParticipantPublicSiedze na tej stronie od zeszlej zimy, przewaznie automaty i troche live, wiec napisze pare slow. Wybor gier w 888starz jest gruby — jakies 3-4 tysiace pozycji, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus chodza non stop, choc osobiscie wole Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Prawdziwi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time w weekendy pekaja w szwach. Jedno co mnie wkurza — czasem klatkuje na slabszym necie, ale to raczej moja wina niz ich.
Startowy bonus w 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Warunek obrotu x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Trafil mi sie drobny no deposit po weryfikacji maila, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Swieze promocje sa opisane pod [url=https://livescorenigeria.com/2026/08/28/site-888starzpoland-pl-pelny-przewodnik-rejestracja-bonus-200-platnosci-i-aplikacja-mobilna]888 starz app[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalna wplata to jakies 20 zl, konto zakladasz w chwile, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Kasa z wyplat sa ok, bez dramatow. Skrill i Neteller mam w kilka godzin, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Czat w 888starz dziala po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.
Glownie klikam z komorki — strona mobilna dziala plynnie, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, nie zawiesza sie. Ostrzezenie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, nie dotykajcie tego, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.