Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets 888starz apk

• Author
    888starz_rgMi
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs osmiu miesiecy, w zasadzie same automaty, wiec moge cos napisac. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, choc spora czesc to podobne do siebie klony. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus i Sweet Bonanza chodza non stop, a ja i tak wracam do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.

Live to Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, Crazy Time, Lightning Roulette w weekendy pekaja w szwach. To co mi przeszkadza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Powitalny pakiet w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozbite na kilka depozytow. Wager to x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Swieze promocje sa opisane pod [url=https://aonshow.com/licencja-888starz-pelny-przeglad-bezpieczenstwo-i-praktyczny-przewodnik-dla-polskich-graczy]Licencja 888Starz – pełny przegląd, bezpieczeństwo i praktyczny przewodnik dla polskich graczy[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Wyplaty sa ok, bez dramatow. Skrill mam w kilka godzin, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Support w 888starz odpowiada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Z telefonu korzystam najwiecej — strona mobilna dziala plynnie, do tego wypuscili 888 starz app. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, smiga bez crashy. Ostrzezenie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, to prosta droga do utraty konta, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to unijna, to juz kwestia indywidualna.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.