Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Ostro gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Wybor gier w 888starz jest ogromny — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://vinfastvietnam.com.vn/888starz-promo-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-platnosciach-w-polsce]888starz[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.