Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum 888starz kod promocyjny 2026

• Author
    888starz_fmpa
    Participant
    Public

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Wybor gier w 888starz jest ogromny — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.

Pakiet powitalny to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — warunki obrotu to x35-x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://piatoursegypt.com/bonus-bez-depozytu-888starz-praktyczny-przewodnik-warunki-i-wyplaty]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Depozyty schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.

Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.