Our Forums

Main page Forums Cycling Club 888starz kod promocyjny 2026

• Author
    888starz_ampa
    Participant
    Public

Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — jakies 6000 tytulow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.

Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://neuroviadynamics.com/jak-zarejestrowac-sie-w-888starz-z-kodem-promocyjnym-krok-po-kroku-guide]888starz kod bonusowy[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Kasa minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — przeszla w niecala dobe.

Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.

Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.