Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce.
Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://fabfitness.life/888starz-kod-promocyjny-2023-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]888starz kod promocyjny 2023 – przewodnik po aplikacji i wersji mobilnej[/url] jesli ktos chce porownac.
Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Dokumenty trzeba wrzucic — przeszla w niecala dobe.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.