Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Oferta na start to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://habpad.co.nz/888starz-mobile-app-weryfikacja-konta-w-kilku-prostych-krokach-dla-polskich-graczy]888starz obrót bonusem[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.