Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › 888starz kod promocyjny 2026

Siedze tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc umowmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://maurizio-ristorante.de/2026/08/28/888starz-kody-przeglad-i-dostepne-opcje]więcej informacji[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.
Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.