Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › 888starz kod promocyjny 2026

Siedze tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://sreedental.com/2026/08/28/888starz-no-deposit-bonus-codes-metody-platnosci-i-wyplaty-w-888starz]888starz[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.