Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Bonus powitalny to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://spil.co.tz/2026/08/28/88starz-kod-promocyjny-przewodnik-po-aplikacji-mobilnej-i-grze-na-telefonie]888starz obrót bonusem[/url] jesli ktos chce porownac.
Kasa minimum to okolo 20-40 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.