Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze tu od zeszlej jesieni, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.
Pakiet powitalny to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://luxhub.com.br/888starz-kod-promocyjny-jak-aktywowac-bonus-i-spelnic-warunki-wagering-requirement]88starz kod promocyjny[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Kasa schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.