Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.
Oferta na start to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://ayushmatayurvedic.com/2026/08/28/888starz-bonus-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-korzystaniu]888starz kod promocyjny 2026[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.