Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://pawspacefoundation.org/888starz-testflight-przeglad-i-opcje-dla-polskich-graczy]888starz testflight – przegląd i opcje dla polskich graczy[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Wplaty schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.
Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.