Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://thetouristguider.com/2026/08/28/888starz-kod-promocyjny-2023-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]888starz kod promocyjny 2023 – przewodnik po aplikacji i wersji mobilnej[/url] jesli ktos chce porownac.
Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.
Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale kazdy niech oceni sam.