Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets 888starz opinie

• Author
    888starz_vqst
    Participant
    Public

Klikam tu z paru miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec chyba moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz تسجيل الدخول[/url] zanim wplace.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy karta — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

To co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, bez fajerwerkow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.