Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses 888starz opinie

• Author
    888starz_vqst
    Participant
    Public

Gram tu z czterech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest masa — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, choc szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez.

Start wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz registration[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — zostaje, bez fajerwerkow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.