Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets 888starz opinie

• Author
    888starz_fust
    Participant
    Public

Klikam tu jakies trzech miesiecy, glownie na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Gier jest duzo — podobno jakies 6 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.

Start jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz for ios[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam karta — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

To co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, bez fajerwerkow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.