Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets 888starz opinie

• Author
    888starz_ufst
    Participant
    Public

Klikam tu jakies czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest duzo — z tego co widziec kolo 5 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz for ios[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

To co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, bez fajerwerkow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.