Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Klikam tu jakies czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Automatow jest duzo — z tego co widziec kolo 5 tysiecy pozycji, choc szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.
Powitalny pakiet nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 free spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz for ios[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
To co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, bez fajerwerkow.