Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › 888starz opinie

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz realnie i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na LTE.
Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz españa[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie zirytowalo: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.