Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › 888starz opinie

Siedze na tym od jakichs paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest naprawde sporo — podobno jakies 6 tys. pozycji, choc w praktyce i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.
Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — 40x potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]código promocional 888starz[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta zajela mi minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.