Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum 888starz opinie

• Author
    888starz_rlst
    Participant
    Public

Klikam tu jakies czterech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest duzo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie nawet na LTE.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz sign up[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt to bodajze 20 zl. Place Visa/Mastercard — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na iOS dziala lepiej niz strona, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.