Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Gier jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez.
Start jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz kz[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta to jakies doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, ale bez euforii.