Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Klikam tu z trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec moge cos powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest duzo — podobno kolo 5 tys. pozycji, no ale w praktyce i tak siedze na trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na LTE.
Start wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bez depozytu[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — wyplata na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Support po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, ale bez euforii.