Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Klikam tu jakies trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Wszedlem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Gier jest masa — z tego co widziec ponad 4 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na LTE.
Start wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz sénégal[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta trwa doslownie chwile, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam karta — kasa na Skrilla byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.
Co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.