Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum 888starz opinie

• Author
    888starz_bfst
    Participant
    Public

Siedze na tym z paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest masa — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, no ale w praktyce i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez.

Start jest ok: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz obrót bonusem[/url] zanim wplace.

Rejestracja trwa dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Skrillem — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — gram dalej, z umiarem.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.