Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses 888starz opinie

• Author
    888starz_ufst
    Participant
    Public

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, glownie wieczorami po pracy, wiec moge cos napisac od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest naprawde sporo — licznik pokazuje ponad 4 tysiecy pozycji, choc realnie i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie nawet na LTE.

Start nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz agent number[/url] przed rejestracja.

Rejestracja trwa minute, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Aplikacja na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, ale bez euforii.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.