Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.
Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bd[/url] przed rejestracja.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Visa/Mastercard — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.
Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.