Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses 888starz opinie

• Author
    888starz_tdst
    Participant
    Public

Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge napisac od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — podobno ponad 4 tysiecy pozycji, choc w praktyce i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, blackjack i Crazy Time dziala bez zacinki nawet na LTE.

Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bd[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Place Visa/Mastercard — kasa na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na androida dziala szybciej niz przegladarka, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — dalej tam klikam, z umiarem.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.