Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets 888starz opinie

• Author
    888starz_ojst
    Participant
    Public

Siedze na tym jakies czterech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Slotow jest naprawde sporo — z tego co widziec jakies 6 tysiecy pozycji, no ale realnie i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka NetEnta, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.

Start jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — x40 trzeba przeklikac, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz promo code no deposit[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

To co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.