Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses 888starz opinie

• Author
    888starz_ojst
    Participant
    Public

Siedze na tym jakies czterech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Gier jest duzo — licznik pokazuje jakies 6 tysiecy pozycji, choc realnie i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live to w wiekszosci Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.

Powitalny pakiet wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz cameroun[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja to jakies doslownie chwile, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.

Co mnie zirytowalo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.