Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum 888starz opinie

• Author
    888starz_qdst
    Participant
    Public

Obstawiam tu z trzech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Wszedlem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Slotow jest naprawde sporo — licznik pokazuje kolo 5 tys. pozycji, choc w praktyce i tak wracam do trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Start jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — x40 trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz 1xbet[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta zajela mi minute, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Skrillem — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

Co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — wiec podatek i sprawy formalne to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.