Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › 888starz opinie

Klikam tu jakies czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Slotow jest duzo — z tego co widziec ponad 4 tys. pozycji, choc szczerze i tak krece tych samych kilku. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play’n GO, troche NetEnta, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki chodzi plynnie na komorce tez.
Start jest ok: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]888starz com[/url] zanim wplace.
Zakladanie konta zajela mi dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Aplikacja na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Ogolnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.