Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Gram tu od jakichs paru miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest duzo — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, chociaz w praktyce i tak siedze na tych samych kilku. Pragmatic dowozi Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, blackjack i Crazy Time chodzi plynnie nawet na slabszym necie.
Start wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na obrot — 40x trzeba przeklikac, ja za pierwszym razem nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz bet[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta zajela mi minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — wyplata na e-portfel przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem prawie dobe. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — wiec podatek i sprawy formalne rozliczacie sami. Aplikacja na androida dziala szybciej niz przegladarka, choc nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — gram dalej, z umiarem.