Our Forums

Main page Forums Cycling Club 888starz uz

• Author
    wyplacalne_hyKn
    Participant
    Public

Ogrywam sie tu jakies pol roku i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy przelew zszedl mi w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi podobnie.

Wybor gier duzy — cos kolo 3000 pozycji, glownie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Osobiscie gram w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale wpadlem ostatnio na automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — krupierzy mowia po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.

Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wymagany obrot to x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Free spiny wpadaja w ratach przez 5 dni, co mnie lekko wkurzalo. Bez depozytu tez cos bylo, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]kasyna online wyplacalne[/url] zanim wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Rejestracja poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Tu akurat plus jak na nasz rynek.

Co mi przeszkadza? Support w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. KYC poszla w 24h — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.

Viewing 121 post (of 121 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.