Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses 888starzuzbet

• Author
    888starz_smpa
    Participant
    Public

Ostro gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce.

Bonus powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://janmukh.com/888starz-ios-verification-account]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Wplaty schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — przeszla w niecala dobe.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.

Support 888starz odpowiada po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.

Viewing 136 post (of 136 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.