Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 2:15 pm #251230
fiery_emEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://3d.quickdentimplant.com/fieryplay-metody-platnosci-i-szybkie-wyplaty-w-polskim-kasynie]fieryplay[/url] jak was to interesuje.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.