-
AuthorPosts
-
September 9, 2026 at 9:42 am #272013
fiery_qtEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://www.atozed.com/forums/user-94057.html]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.