Our Forums

• Author
    fiery_izEr
    Participant
    Public

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://www.codesaya.com/u/fieryplaydev1c02/]bonus w FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.