Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 2:25 pm #251274
fiery_giEr
ParticipantPublicOgrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl razem z 100 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://ahfngo.org/firedry-kompletny-przewodnik-rejestracja-bonusy-platnosci-i-gra-na-mobile]fiery play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.