Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets fiery play

• Author
    fiery_zoEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://mundifire.pt/fiery-play-promo-code-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-i-bonusie]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.