Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
September 9, 2026 at 2:03 pm #273522
fiery_zbEr
ParticipantPublicGram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://recentstatus.com/read-blog/10442]bonus w FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Konto zalozylem w jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.