-
AuthorPosts
-
September 9, 2026 at 2:04 pm #273541
fiery_nqEr
ParticipantPublicGram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Bonus na start prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=http://gamingforce.org/forums/member.php?u=42926]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.