Our Forums

• Author
    fiery_tyEr
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl razem z 150 darmowych spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://candywax.com.mx/?p=3289]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.