Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 2:30 pm #251341
fiery_boEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 2500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl i do tego 150 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest znosne, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://kevinbrennanauthor.com/2026/08/28/fieryplay-jak-zweryfikowac-konto-przy-uzyciu-kodow-no-deposit]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.