Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_fuEr
    Participant
    Public

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 free spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://molvamarketing.com/firedry-aplikacja-i-gra-mobilna-kompletny-przewodnik.htm]fier play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.