-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 2:44 pm #251406
fiery_wnEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 150 spinow gratis, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, czyli znosne, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://mykumbayah.com/fiery-play-aplikacja-bonus-powitalny-warunki-i-jak-go-odebrac]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.