Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 3:45 pm #251678
fiery_wrEr
ParticipantPublicGram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://artdispatchers.com/kod-bonusowy-fiery-play-kroki-i-metody-aktywacji]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.